Om oss

Välkommen till vår Tandhälsa Therese Ticander AB, din privata tandvårdsklinik med mottagning i centrala Tumba.

Här arbetar ett sammansvetsat team av legitimerade tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister vars mål är att bidra till en positiv tandhälsa hos våra patienter.

På vår tandläkarklinik i Tumba har vi tre olika behandlingsrum som alla är utrustade med modern utrustning så att våra medarbetare kan ta hand om dig och dina tänder på bästa sätt.

Tandhälsa Therese Ticander samarbetar med bland annat specialistbarntandvården på Odontologiska Institutionen, med öron-näsa-hals på Karolinska Institutet i Huddinge och specialisttandvård i käkkirurgi. Detta för att kunna levererar högsta kvalité, service, omsorg och trygghet för dig.

Vi är måna om att ständigt uppdatera oss med det senaste inom branschen för att kunna leverera bästa möjliga tandvård till dig. Vi går regelbundet på yrkesinriktade kurser och program för att fortsätta utvecklas som tandläkare i Tumba.

Till vår Tandhälsa Therese Ticander är alla välkomna, även du som besväras av tandläkarskräck. För att göra vår klinik trygg för alla är vi specialister på tandvårdsrädsla och är noga med att skapa en mindre jobbig och säker miljö för dig.

Du är välkommen att kontakta oss vid alla typer av frågor gällande tandvård, tandhälsa och allmäntandvård.