tandläkare-tumba-estetisk-tandvård

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård, även kallad kosmetisk tandvård, är en behandling vars syfte är att rätta till, förändra eller förbättra hur tänderna ser ut i dagsläget. Tillskillnad från ett besök för allmäntandvård görs inte den estetiska tandvården i syfte för funktionens skull, utan endast för att förbättra utseendet på dina tänder. För många av våra patienter som bokar estetisk tandvård handlar det om att få tillbaka självförtroendet igen så att man kan le med stolthet.

Både din självkänsla och självförtroende kan påverkas negativt om du inte känner dig nöjd med ditt leende. Missfärgade tänder, utslagna tänder eller sneda tänder kan påverka självförtroendet till den grad att man inte vill le med tänderna. Detta tycker våra tandläkare i Tumba är väldigt tråkigt, men om du vill göra något åt kan vi hjälpa dig uppfylla dina önskemål.

Estetiska korrigeringar av dina tänder

Du kan vara trygg med att vi är en pålitlig och seriös tandläkarklinik som endast använder de bästa produkterna som finns på marknaden. Våra tandläkare i Tumba har lång erfarenhet och stor kunskap inom estetisk tandvård och lägger stor vikt vid att du ska vara helt nöjd med din behandling.

Vi arbetar noggrant och försiktigt så att du får det slutresultat du förväntar dig och vi låter varje behandling ta den tid det tar så att du blir nöjd. När det kommer till estetiska korrigeringar är vi måna om att lyssna på dina behov, önskemål och förväntningar på behandlingen så att vi kan göra vårt bästa för att möta dessa.

tandläkare-tumba-estetisk-tandvård-korrigera-sneda-tänder

Tandblekning av högsta kvalité

Inom den estetiska tandvården ryms en rad olika ingrepp med syfte att förändra tändernas utseende. En av dessa behandlingar är tandblekning som minskar missfärgningar på tänderna orsakad av bland annat kaffe, te, rökning, snusning och diverse mat. För bästa resultat följer vi ett antal steg med vår tandblekning i Tumba:

  • Vi inleder varje ny tandblekning med att undersöka dina tänder för att se om någon tandvårdsbehandling behöver göras. Exempelvis borrtagning av tandsten eller besöka vår tandhygienist.
  • Därefter tillverkar vi en bettskena anpassad efter dina tänder.
  • Vi går igenom hur behandlingen kommer gå till, väljer styrka på blekningen och ger rekommendationer på hur du ska sköta dina tänder under tandblekningen för bästa resultat.
  • Du kan välja om du vill utföra tandblekning hemma eller låta våra tandläkare i Tumba bleka dina tänder.

Tandblekning hemma eller på vår tandläkarklinik

Du kan välja om du vill utföra tandblekning hemma eller låta våra tandläkare i Tumba bleka dina tänder.

  • Tandblekning hemma: Du får med dig en tandblekningsgel som ska applicerar i bettskenan och bäras under natten eller dagen. Hur länge du ska ha i bettskenan och hur länge behandlingen ska pågå är beroende på din nuvarande tandhälsa och vilken nyans på tänderna du vill uppnå. En riktlinje brukar vara att det tar 3-5 dagar för tänderna att blekas till önskad nyans, men resultat kan synas redan efter första gången.
  • Tandblekning hos vår tandläkarklinik: Väljer du att låta våra tandläkare i Tumba bleka dina tänder kommer vi använda oss av en UV-lampa (zoom). Denna tandblekning tar endast 1,5 timme.

Vi använder endast den senaste utrusningen och hjälpmedlen vid vid tandblekning, detta för att säkerställa hög kvalité men även för att dina tänder och tandkött inte ska ta skada under behandlingen. Med vår tandblekning i Tumba får du ett vitt och vackert leende.

tandläkare-tumba-estetisk-tandvård-moderna-verktyg-vid-korrigeringar

Vi lagar sneda tänder och spruckna tänder

Har du sneda tänder, råkat slå ut en tand eller tycker att framtänderna är lite ojämna kan du vända dig till våra tandläkare i Tumba för att åtgärda dessa på ett professionellt sätt. Vi använder noggranna verktyg som gör det möjligt att göra justeringar och förändringar på dina tänder.

Vi inleder varje session med en konsultation för att undersöka om en eventuell korrigering är möjlig utan att man rubbar strukturen i munnen, samt för att bedöma hur vi ska gå vidare med behandlingen. Vårt mål är att du ska få ett leende att vara stolt över och ett resultat som du blir nöjd över.

Professionell estetisk tandvård i Tumba

Vi kompromissar aldrig med kvalitén på vår estetiska tandvård. Våra kvalificerade tandläkare i Tumba garanterar ett bra resultat som motsvarar dina förväntningar. Du som vill boka estetisk tandvård kan känna dig trygg med att komma till oss då vi erbjuder en bred variation av estetiska behandlingar. Vi är dessutom noga med att endast använda de främsta teknikerna som:

  • Porslinsfasader, porslinsbroar och porslinskronor av hög kvalitet
  • Du kan boka tandblekning där vi gjuter personliga bettskenor för felfritt resultat

Kontakta oss för råd och bra pris på önskad estetisk tandvård

Alla leenden är vackra, men känner du att självförtroendet är sänkt på grund av missfärgade tänder eller sneda tänder ska du kontakta oss för att boka estetisk tandvård i Tumba. Vi värdesätter det personliga bemötandet när du besöker vår tandläkarklinik och arbetar alltid för högsta kvalité.

När vi utför några av våra estetiska behandlingar är vi noga med att ge dig råd och rekommendationer på hur du ska ta hand om dina tänder. Samt använder medel och verktyg som inte skadar eller irriterar tänder och tandkött.

Du är välkommen att kontakta våra tandläkare i Tumba för att boka estetisk tandvård enligt dina önskemål. Vi erbjuder bra pris på våra behandlingar och ser fram emot att välkomna dig till vår trevliga klinik för att ge dig ett leende du kan vara stolt över.

Besök vår tandläkarklinik för estetisk tandvård där vi korrigerar sneda tänder och utför tandblekning av missfärgade tänder.